13.02.2019 22:03

G R Ø N D A L S

 

G R Ø N D A L S  står for kvaliete frem for kvantitet. De har nøje udvalgt deres fisk ud fra, smag kvalitet og bæredygtighed. De går ikke på kompomis med nogen af de  3 element, da det er vigtigt for dem at du kan spise fisk med god samvitighed

Tun

Dåse tun fra Grøndals overrasker på kvaliteten, friskheden og det smagsindtryk en dåsetun kan give. Nøglen i produktionen er skipjack tunfisken, der er fisket med stang og line i farvandet ud for Azorerne, hvor bestanden af skipjack tun er stor, og de lokale fiskere værner om havets balance. Lokal sourcing er kernen i Santa Catarinas produktion; ligesom at tunen fiskes i det lokale farvand, er stort set alle ingredienser dyrket lokalt. Fiskene svømmer selvfølgeligt også i lokalt produceret olivenolie i de BPA-fri dåser.

Sadiner og Markrel

De friskfangede sardiner bliver renset og pakket i hånden. Alt konserves produceret hos Pinhais er klargjort, tilberedt og pakket af kvinderne på fabrikken. Det er tradition i området at mændene tager på havet, og kvinder laver arbejdet på land, og Pinhais har videreført dette, for at sikre bredest muligt ansættelse i lokalsamfundet.

 

 

Ansjoser

Ansjoserne er fisket i lokale farvande i Biscayen, hvor klima og vand giver optimale forhold til småfisk. De landes af lokale fiskere, og forarbejdes på Pujado Solanos fabrik i byen. Havet omkring Santoña bliver kaldt det Cantabriske Hav eller det Spanske hav, og har, ifølge de lokale, verdens bedste ansjoser.