12.02.2019 22:49

Bryghuset Skands

 

 

Bryghuset blev startet i 2013, af den erfarne brygmester Birthe Skands, hun havde en vision om, at det gamle bryggehåndværk igen skulle være i højsædet. Med  en baggrund som udvikling chef for Carlsberg og en stor kærlighed til specieløllen fik Birthe Skands skabt sit kvalitets bryggeri. I 2017 blev bryggeriet over taget af Ernst Kristensen og Søren Truelse, de er lykkedes med at fører bryggeriet videre i Birthes grundlag og med samme velsmag i bryggeriets øl.

De fokuserer på kvalitet og balancerede smagsoplevelser. Det betyder, at man altid kan forvente en øl med høj drikbarhed – uanset om bitterheden er i den høje ende eller krydderier dominerer.

De har en stor kærlighed til øl og altid mange gode ideer til nye varianter. Det sker altid med udgangspunkt i udsøgte råvarer kombineret med et indgående kendskab til brygprocesser og håndværksmæssige traditioner.

Deres  rige sortiment af kvalitetsøl bliver løbende justeret og udviklet. De brygger både de traditionelle varianter, men også mere utraditionelle øltyper.

Desuden er de kendte for at samarbejde med folk, der har spændende ideer. Der gør deres hverdag anderledes og afvekslende. Og det sikrer samtidig, at ølnyderen altid kan smage vores kærlighed og kompromisløshed i hver eneste tår.

 

Relaterede produkter